​Også kundetilpassede løsninger til maskinproducenter

A/S Thor-Lem leverer også store mængder af specielle støtteben og støttehjul, som er tilpasset den enkelte kundes behov.

Skulle du ikke finde et produkt der passer ind i dit design, så er vi parate til at designe et produkt til netop dit behov.

Eftersom vi har et fleksibelt setup i vores produktionslinje og et stort varelager af underdele, vil vi være i stand til at levere specialprodukter hurtigt.

Det betyder også, at vi har fokus på din ordre fra vi modtager ordren til den er ekspederet og sendt.

Endvidere kan vi tilbyde en bred vifte af overfladebehandlinger til de fleste miljøer, både til lands og off-shore.

Med mere end 50 års erfaring har vi opnået et stort know-how inden for en bred vifte af spindelaktiverede produkter, såsom justérspindler, støtteben og støttehjul.

Ydermere producerer A/S Thor-Lem hydrauliske håndpumper og hydrauliske støtteben.

Alle vores produkter kan leveres med mange forskellige typer montagebeslag til både påskruning og påsvejsning og kan leveres overfladebehandlet malet, galvaniseret osv.

Specialproduktion - OEM produkter

For os er specialproduktion nærmest standard! A/S Thor-Lem har massevis af kundetilpassede løsninger, og det gør vi også gerne for dig. Hvis vores standardprodukt ikke passer, I jeres konstruktion, så tilpasser vi det til dig. Det gælder både kerneproduktet og beslag med videre.

Send os din forespørgsel på thorlem@thorlem.dk​eller ring på +45 97 34 10 99, så finder vi en god løsning til dig.

Det koster ikke noget at spørge!

​​

Underleverandørarbejde - out sourcing

A/S Thor-Lem tilbyder produktion af beslag, underdele m.v. Vi har kapacitet, maskineri og dygtige medarbejdere der gør os i stand til at levere langt de fleste typer af beslag og underdele.

Du er meget velkommen til at kontakte os - du får hurtig respons fra A/S Thor-Lem.

​A/S Thor-Lem har stor erfaring i produktion af beslag, fittings m.v., så der for er vi overbeviste om at vores produkter passer til dit design.

Med venlig hilsen

Jørgen Lambæk

Adm. dir.​

Kontakt os og informer os om hvilke mål og kapaciteter der kræves. Vi vil vende tilbage med vores bedste tilbud på bl.a. støtteben og støttehjul uanset om det er hydraulisk eller spindelaktiveret..

Det er let at handle med A/S Thor-Lem!

A/S Thor-Lem​

​CVR: 13844542​

Bredgade 2

DK - 6940 Lem St.

Tlf. +45 97 34 10 99

Fax: +45 97 34 20 99

Mail: thorlem@thorlem.dk

Skal vi ringe dig op?

Udfyld formularen herunder.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt